The Estate • Suoratoisto • Elokuva • DVD

  • 3.4
  • Toiminta
  • 2022
  • 1 t 35 min

Vähävaraiset sisarukset Macey ja Savanna saavat loistoidean. He yrittävät keplotella parantumattomasti...

Tiedot

The Estate

Genret

Toiminta

Mistä The Estate 2022 koko elokuva verkossa on?

Vähävaraiset sisarukset Macey ja Savanna saavat loistoidean. He yrittävät keplotella parantumattomasti sairaan ja vaikeasti miellytettävän tätinsä suosioon ja näin päästä varakkaan Hilda-tädin omaisuuden perijöiksi. Harmikseen he pian huomaavat, että muillakin ahneilla perheenjäsenillä on herännyt sama ajatus.

Mistä voit katsoa koko elokuvan The Estate 2022 verkossa?

Elokuvan tekeminen on yhteistyöprosessi. Ohjaaja, näyttelijät, lavastussuunnittelijat, käsikirjoittajat ja lukemattomat muut ihmiset työskentelevät yhdessä luodakseen jotain, joka voi olla todella näyttävää. Kyse on sinulle tärkeän tarinan valitsemisesta ja sen perusteellisesta tuntemisesta. Piirrä ja tarkkaile, mikä inspiroi sinua, ja mieti sitten, kuinka voit jakaa sen muiden kanssa, jotta hekin tuntevat jotain. Ja kun olet päässyt polulle, et voi luopua siitä, vaan jatka vain eteenpäin.

The Estate online to świetny Film z kategorii Toiminta

Luovu saduista ja mene katsomaan totta! On aika toimia! The Estate on kypsä tahti, PG-luokiteltu ja erittäin viihdyttävä elokuva, joka kannattaa nähdä teattereissa.⁣ Tiedämme, että olet nähnyt hienot trailerit ja kuullut tämän elokuvan näkemisen hienoudesta teattereissa. Mekin tiedämme sen"

The Estate Koko elokuvassa on todella hyvät näyttelijät

Elokuva on edelleen tuotannossa, mutta olemme innoissamme voidessamme jakaa, mistä se tulee kertomaan! Katsotaanpa alustavaa julkaisupäivää, traileria ja tiivistelmää. Julkaisupäivä: tammikuu 2022 Elokuvan traileri, traileri: Pian! Emme malta odottaa, että voimme näyttää sinulle, mitä olemme työstäneet. Yhteenveto: Tarina kertoo lomalla olevasta neljän hengen perheestä, joka päättää viettää

The Estate 2022 Suoratoisto DVD

Etsitkö samanlaisia ​​nimikkeitä? Tutustu huippuelokuvat, ehkä sinäkin pidät jostain! Elokuvat Suoratoisto voit katsoa elokuvat ja sarjoja verkossa ilman rajoituksia.

Suositellaan Elokuvat