The Good Girl • Suoratoisto • Elokuva • DVD

  • 4.5
  • RomantiikkaDraama
  • 2002
  • 1 t 29 min

Justine on kolmikymppinen ja täysin kypsynyt tylsään elämäänsä. Puuduttava työ halpahallissa ja sohvaan...

Tiedot

The Good Girl

Mistä The Good Girl 2002 koko elokuva verkossa on?

Justine on kolmikymppinen ja täysin kypsynyt tylsään elämäänsä. Puuduttava työ halpahallissa ja sohvaan jämähtänyt aviomies eivät juuri päivää piristä. Viimeksi mainittu kun mieluiten tappaa aikaa kaverin kanssa tv-ruudun ääressä. Justine on valmis muutokseen - mihin tahansa muutokseen, joka rikkoisi puuduttavan arkirutiinin. Justine iskee silmänsä työpaikalla nuoreen ja hiljaiseen Holdeniin, joka syö lounaankin aina yksinään.

Mistä voit katsoa koko elokuvan The Good Girl 2002 verkossa?

Elokuvan tekeminen on yhteistyöprosessi. Ohjaaja, näyttelijät, lavastussuunnittelijat, käsikirjoittajat ja lukemattomat muut ihmiset työskentelevät yhdessä luodakseen jotain, joka voi olla todella näyttävää. Kyse on sinulle tärkeän tarinan valitsemisesta ja sen perusteellisesta tuntemisesta. Piirrä ja tarkkaile, mikä inspiroi sinua, ja mieti sitten, kuinka voit jakaa sen muiden kanssa, jotta hekin tuntevat jotain. Ja kun olet päässyt polulle, et voi luopua siitä, vaan jatka vain eteenpäin.

The Good Girl online to świetny Film z kategorii RomantiikkaDraama

Luovu saduista ja mene katsomaan totta! On aika toimia! The Good Girl on kypsä tahti, PG-luokiteltu ja erittäin viihdyttävä elokuva, joka kannattaa nähdä teattereissa.⁣ Tiedämme, että olet nähnyt hienot trailerit ja kuullut tämän elokuvan näkemisen hienoudesta teattereissa. Mekin tiedämme sen"

The Good Girl Koko elokuvassa on todella hyvät näyttelijät

Elokuva on edelleen tuotannossa, mutta olemme innoissamme voidessamme jakaa, mistä se tulee kertomaan! Katsotaanpa alustavaa julkaisupäivää, traileria ja tiivistelmää. Julkaisupäivä: tammikuu 2002 Elokuvan traileri, traileri: Pian! Emme malta odottaa, että voimme näyttää sinulle, mitä olemme työstäneet. Yhteenveto: Tarina kertoo lomalla olevasta neljän hengen perheestä, joka päättää viettää

The Good Girl 2002 Suoratoisto DVD

Etsitkö samanlaisia ​​nimikkeitä? Tutustu huippuelokuvat, ehkä sinäkin pidät jostain! Elokuvat Suoratoisto voit katsoa elokuvat ja sarjoja verkossa ilman rajoituksia.

Suositellaan Elokuvat