Viinitilamme Ranskassa • Suoratoisto • Elokuva • DVD

  • 3.1
  • KomediaDraama
  • 2017
  • 1 t 48 min

30 vuotias Jean on katkaissut kaikki välinsä hänen viinivalmistaja perheeseensä ja lapsuudenkaupunkiinsa...

Genret

KomediaDraama

Mistä Viinitilamme Ranskassa 2017 koko elokuva verkossa on?

30 vuotias Jean on katkaissut kaikki välinsä hänen viinivalmistaja perheeseensä ja lapsuudenkaupunkiinsa Bourgogneen. Matkusteltuaan viimeiset kymmenen vuotta maailman ympäri, hänet yhtäkkiä kutsutaan takaisin Ranskaan, jossa hänen isänsä on kuoleman partaalla. Kesä on melkein ohi, ja vuoden viinirypäleiden korjuu on aivan ovella. Juhlapäivät antavat Jeanille ja hänen sisaruksilleen mahdollisuuden ajatella perheen viinitilan tulevaisuutta, mutta myös vihdoin kokoontua yhteen vahvistamaan välejään.

Mistä voit katsoa koko elokuvan Viinitilamme Ranskassa 2017 verkossa?

Elokuvan tekeminen on yhteistyöprosessi. Ohjaaja, näyttelijät, lavastussuunnittelijat, käsikirjoittajat ja lukemattomat muut ihmiset työskentelevät yhdessä luodakseen jotain, joka voi olla todella näyttävää. Kyse on sinulle tärkeän tarinan valitsemisesta ja sen perusteellisesta tuntemisesta. Piirrä ja tarkkaile, mikä inspiroi sinua, ja mieti sitten, kuinka voit jakaa sen muiden kanssa, jotta hekin tuntevat jotain. Ja kun olet päässyt polulle, et voi luopua siitä, vaan jatka vain eteenpäin.

Viinitilamme Ranskassa online to świetny Film z kategorii KomediaDraama

Luovu saduista ja mene katsomaan totta! On aika toimia! Viinitilamme Ranskassa on kypsä tahti, PG-luokiteltu ja erittäin viihdyttävä elokuva, joka kannattaa nähdä teattereissa.⁣ Tiedämme, että olet nähnyt hienot trailerit ja kuullut tämän elokuvan näkemisen hienoudesta teattereissa. Mekin tiedämme sen"

Viinitilamme Ranskassa Koko elokuvassa on todella hyvät näyttelijät

Elokuva on edelleen tuotannossa, mutta olemme innoissamme voidessamme jakaa, mistä se tulee kertomaan! Katsotaanpa alustavaa julkaisupäivää, traileria ja tiivistelmää. Julkaisupäivä: tammikuu 2017 Elokuvan traileri, traileri: Pian! Emme malta odottaa, että voimme näyttää sinulle, mitä olemme työstäneet. Yhteenveto: Tarina kertoo lomalla olevasta neljän hengen perheestä, joka päättää viettää

Viinitilamme Ranskassa 2017 Suoratoisto DVD

Etsitkö samanlaisia ​​nimikkeitä? Tutustu huippuelokuvat, ehkä sinäkin pidät jostain! Elokuvat Suoratoisto voit katsoa elokuvat ja sarjoja verkossa ilman rajoituksia.

Suositellaan Elokuvat