Hours • Suoratoisto • Elokuva • DVD

  • 4.4
  • Trilleri
  • 2013
  • 1 t 32 min

In New Orleans just before Hurricane Katrina hits, a pregnant woman gives birth prematurely. She dies and her...

Tiedot

Hours

Genret

Trilleri

Mistä Hours 2013 koko elokuva verkossa on?

In New Orleans just before Hurricane Katrina hits, a pregnant woman gives birth prematurely. She dies and her baby is in critical condition. The baby has to be kept in a neonatal incubator. When the hurricane strikes, all the power goes out and everyone in the hospital leaves. But the baby's father stays because the baby can't be moved so he has to take care of his baby by making sure the ventilator stays on. And because there's no power, the only power source is generator that he has to crank every few minutes. So he has to stay awake while waiting for someone to come for them.

Mistä voit katsoa koko elokuvan Hours 2013 verkossa?

Elokuvan tekeminen on yhteistyöprosessi. Ohjaaja, näyttelijät, lavastussuunnittelijat, käsikirjoittajat ja lukemattomat muut ihmiset työskentelevät yhdessä luodakseen jotain, joka voi olla todella näyttävää. Kyse on sinulle tärkeän tarinan valitsemisesta ja sen perusteellisesta tuntemisesta. Piirrä ja tarkkaile, mikä inspiroi sinua, ja mieti sitten, kuinka voit jakaa sen muiden kanssa, jotta hekin tuntevat jotain. Ja kun olet päässyt polulle, et voi luopua siitä, vaan jatka vain eteenpäin.

Hours online to świetny Film z kategorii Trilleri

Luovu saduista ja mene katsomaan totta! On aika toimia! Hours on kypsä tahti, PG-luokiteltu ja erittäin viihdyttävä elokuva, joka kannattaa nähdä teattereissa.⁣ Tiedämme, että olet nähnyt hienot trailerit ja kuullut tämän elokuvan näkemisen hienoudesta teattereissa. Mekin tiedämme sen"

Hours Koko elokuvassa on todella hyvät näyttelijät

Elokuva on edelleen tuotannossa, mutta olemme innoissamme voidessamme jakaa, mistä se tulee kertomaan! Katsotaanpa alustavaa julkaisupäivää, traileria ja tiivistelmää. Julkaisupäivä: tammikuu 2013 Elokuvan traileri, traileri: Pian! Emme malta odottaa, että voimme näyttää sinulle, mitä olemme työstäneet. Yhteenveto: Tarina kertoo lomalla olevasta neljän hengen perheestä, joka päättää viettää

Hours 2013 Suoratoisto DVD

Etsitkö samanlaisia ​​nimikkeitä? Tutustu huippuelokuvat, ehkä sinäkin pidät jostain! Elokuvat Suoratoisto voit katsoa elokuvat ja sarjoja verkossa ilman rajoituksia.

Suositellaan Elokuvat