Office Uprising • Suoratoisto • Elokuva • DVD

  • 2.9
  • KomediaToiminta
  • 2018
  • 1 t 30 min

Desmond is an underachiever working at Ammotech, a major weapons manufacturing firm. However, Desmond soon...

Mistä Office Uprising 2018 koko elokuva verkossa on?

Desmond is an underachiever working at Ammotech, a major weapons manufacturing firm. However, Desmond soon discovers Zolt, a popular energy drink created by the military, has turned his boss and coworkers into violent psychopaths. Now Desmond must finally rise to the challenge in order to survive a building full of psychotic coworkers armed with the newest weaponry.

Mistä voit katsoa koko elokuvan Office Uprising 2018 verkossa?

Elokuvan tekeminen on yhteistyöprosessi. Ohjaaja, näyttelijät, lavastussuunnittelijat, käsikirjoittajat ja lukemattomat muut ihmiset työskentelevät yhdessä luodakseen jotain, joka voi olla todella näyttävää. Kyse on sinulle tärkeän tarinan valitsemisesta ja sen perusteellisesta tuntemisesta. Piirrä ja tarkkaile, mikä inspiroi sinua, ja mieti sitten, kuinka voit jakaa sen muiden kanssa, jotta hekin tuntevat jotain. Ja kun olet päässyt polulle, et voi luopua siitä, vaan jatka vain eteenpäin.

Office Uprising online to świetny Film z kategorii KomediaToiminta

Luovu saduista ja mene katsomaan totta! On aika toimia! Office Uprising on kypsä tahti, PG-luokiteltu ja erittäin viihdyttävä elokuva, joka kannattaa nähdä teattereissa.⁣ Tiedämme, että olet nähnyt hienot trailerit ja kuullut tämän elokuvan näkemisen hienoudesta teattereissa. Mekin tiedämme sen"

Office Uprising Koko elokuvassa on todella hyvät näyttelijät

Elokuva on edelleen tuotannossa, mutta olemme innoissamme voidessamme jakaa, mistä se tulee kertomaan! Katsotaanpa alustavaa julkaisupäivää, traileria ja tiivistelmää. Julkaisupäivä: tammikuu 2018 Elokuvan traileri, traileri: Pian! Emme malta odottaa, että voimme näyttää sinulle, mitä olemme työstäneet. Yhteenveto: Tarina kertoo lomalla olevasta neljän hengen perheestä, joka päättää viettää

Office Uprising 2018 Suoratoisto DVD

Etsitkö samanlaisia ​​nimikkeitä? Tutustu huippuelokuvat, ehkä sinäkin pidät jostain! Elokuvat Suoratoisto voit katsoa elokuvat ja sarjoja verkossa ilman rajoituksia.

Suositellaan Elokuvat